Спомням си първия ден си купих първата ми леопардов гекон

Спомням си първия ден си купих първата ми леопардов гекон. Това е 26 декември 2011 г. бях които искат да купят един завинаги. Направих толкова много изследвания върху тях, защото открих тези гущери толкова завладяваща. Първо, аз проучени качулати гекони и е установено, че те са били малко по-трудно да се грижи за над леопардов гекон. Токайско вино гекони не се харесват на мен, защото те са вид на болен закалено. Това означава, че всеки път, когато ви постави храна в или ги показа ръката си те почти исках да ви бият. Токайско вино гекони са най-агресивни гекона.

Спомням си, гледане на видео в YouTube, след като видео и просто става напълно обсебен от тях. Имаше толкова много преобразява. Аз сериозно вероятно чете 40 статии за тях онлайн. Те са имали това сладко малко „Не ми пука за световната нагласа.“ Може би Geico ми продаде изцяло върху тях. Все пак и до ден днешен не знам защо бях привлечен от тях. Но, аз бях и той наистина е един от най-добрите домашни любимци, които някога съм собственост в живота ми. Леопардов гекон се харесват на мен, защото от това, което съм чувал, че са безумно податлив на обработка и наистина не изисква много грижи. Аз със сигурност не искаше гущер, че винаги ще ме ухапе или влечуго, че аз трябваше да се подчертае, за това, ако те излезе от клетката. Той просто изглежда като идеалният избор за мен.

Sly излиза от Coconut

Така че, тук аз си мислех Знаех всичко за леопардов гекон. Купих Sly първата ми един от местен магазин за домашни любимци. Тя беше толкова малка и сладка. Обадих се на майка ми отново и й казах, че е купил гущер. На първо място, тя е нещо като защо? Аз бях като, защото те са готини. Тя се приближи и се опитах да й покаже Sly. Слай се крие в нея кокос. Тя не излезе едно време майка ми беше там. Вместо това тя спеше в нея резервоар вероятно се опитва да се изравнят по някакъв сън. Аз ще премахне кокоса и тя ще помаха с опашка и се придвижи към следващата кожата. Когато си мисля за това, че е вероятно наистина страшно положение за нея.

Първото нещо, което ще искате да направите, е да държи новия си гущер. Но, трябва да го спазва / я, за да видите това, което прави. Провеждане на леопардов гекон всъщност подчертава влечугото, така за първите две до три седмици аз просто искали да ми леопардов гекон свикне с неговия / нейния нов хабитат; най-вероятно няма да го видите много на първо време. Те ще бъдат много уплашен. Склонен съм да се използват хартиени кърпи за моя субстрат или вестник за първите 2-3 седмици. Това, което ще се прави е за следене на нейното акане да се уверите му не хрема. Това е добро правило, че ако си гекон се изхожда своето хранене. Не забравяйте, че вие ​​не можете да вземете един леопардов гекон, като го е опашката, защото опашката им ще се отделят. Само в кутия, че се чудите на опашката се расте обратно, но тя ще изглежда нещо като побъркани.